top of page

Magic Bali Experience

Bali are ceva magic, o să vezi. "After Bali, you will never be the same."

Mi s-a mai spus același lucru înainte de prima călătorie în India. Deși am crezut că sunt doar povești, India a fost începutul unui drum presărat cu transformări, momente de serendipity, personaje și procese interioare care m-au marcat profund.

Bali a venit ca un aer proaspăt, cu ofrande, temple, orezării, apusuri, ceremonii, road trips, cascade și cu jungla din natură și din minte. O să mă întorc curând, mi-am spus. Întoarcerea mea este împreună cu un grup de femei care vor să umble desculțe pe plajă, să-și prindă flori de Frangipani în păr, să deschidă ochii mari către cea mai frumoasă junglă pe care am văzut-o, să participe la ceremonii, să se plimbe prin orezării, să se încline în fața templelor, să se răsfețe cu masaje divine.

27 Octombrie - 6 Noiembrie

Bali, Insula Zeilor

Ți-am pregătit o experiență de zece zile. Zece zile în care să spui Bună dimineața cu curiozitate și bucurie pentru tot ce ți se întâmplă. Zece zile în care să ai ochii invadați de cea mai frumoasă junglă, să îți lași corpul moale sub mâinile maseozelor, să îți bucuri inima cu mango și fructul pasiunii. 

Din junglă, aproape de Ubud, locul încărcat de spiritualitate din Bali, continuăm pe plaja Oceanului Indian, acolo unde se arată cele mai frumoase apusuri. 

Bagus Jati.jpg

Experiențele din Bali pe care ți le-am pregătit

Ubud Experience pentru șase zile în mijlocul junglei balineze. Spațiul care ne găzduiește este un centru Ayurvedic, cu trei shala (spații) pentru yoga, cu un spa cu jungle view, cu multă liniște și prospețime, cu un resturant cu organic vegetables farm to table. 
Îți voi fi ghid în Ubud, centrul cultural și spiritual al insulei, de la temple la restaurante, de la local crafters la palate, de la cafenele de specialitate la restaurante cu hrană locală, de la orezării la locuri ascunse, negăsite de turiști, locuri descoperite de mine în această iarnă când am ajuns pentru o lună în Bali.

Cu ce să încep?

 • practicăm yoga în aerul proaspăt al dimineții, cu vedere la junglă

 • vizităm Ubudul, palate, temple, locuri văzute doar virtual care devin realitate

 • Tirta Empul Temple - pentru purificarea cu apă într-un spațiu cu o mare încărcătură energetică

 • practicăm yoga la Yoga Barn, cel mai frumos loc unde yoga people se întâlnesc pe yoga mat, practică yoga se hrănesc veggie de la coffee-restaurantul de aici, socializează

 • ajungem în una dintre cele mai frumoase orezării, Rice Terrace Tegalalang, la terasele pline de verde, ne umplem ochii și inima

 • masaje în unul dintre cele mai frumoase locuri din Ubud cu peste treizeci de ani de când există, cu masaje divine, testate de mine

 • Batur Sunrise Yoga Meditation & Water Ritual - ajungem la unul dintre vulcanii activi ai insulei, Mount Batur. Ne lăsăm ghidate de o preoteasă pentru o experiență spirituală unică. Hiking. Earth Ritual. Water Cleansing. Yoga. Meditation. O  conexiune cu insula, cu tine, cu natura.

 • experiențele continuă aici, în fiecare zi.

8994658f-13ad-4106-bde4-856450359f47.jpg

Mergem pe malul oceanului Indian

Beach Experience pentru patru zile pe malul oceanului Indian. Spațiul care ne găzduiește este aproape de ocean, cu acces ușor către plajele din zonă. Este perioada în care ne relaxăm la plajă, ne bucurăm de spa, de piscină, explorăm zona și ne încărcăm cu Vitamina D, energie solară pentru toată iarna. 
Aici vom învăța tehnici de relaxare, cum să fim unplugged, să medităm, să facem mindful meditation pe plajă.  

 • practicăm yoga pe malul oceanului sau în alte spații cu liniște

 • vizităm Pura Taman Ayun Temple, unul dintre cele mai frumoase temple din sudul insulei

 • Tanah Lot Temple - un templu clădit pe o stâncă în mare, absolut spectaculos de văzut 

 • sper că vă plac maimuțele pentru că le vizităm la ele acasă la Alas Kedaton

 • vizităm zona de vest a insulei, una dintre cele mai pline de viață, plină de restaurante și cafenele bune. Ne găsim liniștea pe malul oceanului. Avem nenumărate plaje în vecinătate, la walking distance.

 • ne bucurăm de piscina și Spa-ul din spațiul care ne găzduiește, adică masaje și alte răsfățuri.

 • experiențele continuă aici, în fiecare zi.

Experiența din Bali include

🌿 Ubud - cazarea în locuri cu multe stele, vile private cu vedere la junglă, cu încăperi largi și terase, două persoane într-o vilă de 60mp.

🌿 Seminyak - cazarea în camere cu vedere la terasă, cu geamuri mari, două persoane într-o suită de 45 mp.

🌿 sesiuni de yoga, pranayama, meditație

🌿 micul dejun în fiecare dimineață

🌿 transfer cu mașini și șoferi de la aeroport la Ubud, de aici la plajă și de la plajă la aeroport și în toate excursiile organizate pe insulă

🌿 "Batur Sunrise Yoga Meditation & Water Ritual" 

🌿 vizitele la Taman Ayun Temple și Tanah Lot for Sunset

🌿 Ubud tur în locurile care merită explorate

🌿Vizitele la Rice Terrace Tegalaland, Tirta Empul Temple, Royal Ubud Palace și alte locuri ascunse și minunate din zona Ubud.

Ce nu este inclus: 

🌿 biletele de avion - avem aici un preț bun prin agenție dacă luăm aceste bilete la pachet, adică împreună (cca 1000 euro/persoană). Plecăm pe 26 octombrie și ne întoarcem în țară pe 7 noiembrie.

🌿 viza care se ia direct pe aeroport (cca 140 ron)

🌿 asigurarea de călătorie (e suficient dacă ai Revolut Premium)

🌿 prânz, cină -  o să mergem în diverse restaurante cu local dishes sau international dishes, experiențe culinare memorabile 

🌿 shopping, fiecare își știe propriul buget si propriile limite aici

🌿 excursii opționale, masaje, Ayurvedic treats, intrări în temple, ceremonii, ofrande, nuci de cocos (nenumărate) și poate și altele.

Prețul acestui retreat este de 1900 euro / persoană până la 15 iunie

Prețul acestui retreat crește la 2100 euro / persoană după 15 iunie

Avans - 50% la rezervare - nerambursabil, în cazul în care nu mai poți ajunge, poți găsi pe altcineva care vrea să vină în retreat. Restul sumei se achită până la 31 august.

Urmează multe alte informații despre ce să vă luați la voi, ce să știți și cum să vă pregătiți, trimise către fiecare dintre voi, hotărâte să mergeți în această experiență.

Imagini cu ce v-am pregătit în Bali

Ce îți aduce această Experiență în Bali

Se zice că Bali este o insulă magică. Mama Bali. Insula te primește, te vindecă, te atinge cu magia ei și te vindecă sau îți arată unde mai ai de lucrat cu tine.

Bali poate fi pentru prima și singura oară sau poate să te cheme din nou și din nou, cu vraja ei. Libelule și Frangipani, gust de mango si fructul pasiunii, mers desculță prin orezării, intrat cu capul în apă în ocean. Pe mine m-a chemat a doua oară și am spus DA. Chemarea ei a ajuns la mine si probabil și la tine, acum.

Poate să îți placă sau să găsești motive pentru care să dai din cap, știu cum e, been there, done that. Insula asta te învață să spui DA! experiențelor, noutății, bucuriei și relaxării, unde suntem noi, femeile, restante. 

 

Ritualurile sunt aici zilnice, de la cele de purificare la cele în care zeilor le sunt aduse ofrande în cele o mie de temple ale insulei. Asta o să facem și noi, o să învățăm să ne bucurăm cu recunoștință de ceea ce ne înconjoară, de noi însene. Învățăm ritualuri, ne purificăm, interacționăm cu preoteasa, ne clătim ochii cu splendoarea unui vulcan viu, privim apusuri, multe apusuri. Mâncăm fructele divine din Bali și facem masaje, cel puțin zilnic. 

Învățăm să ne conectăm cu noi înșine.  Învățăm. Practicăm. Ne deschidem. Ne încărcăm cu energie. Ne reîntoarcem acasă, în corpul nostru, în spațiul inimii, cu bucurie și iubire.

Întrebări, Rezervări - Trimite-mi un mesaj pe whatsapp la 0723636276.

Namaste aici și în curând pe insula zeilor, Bali.

Prima mea experiență în Bali

Facilitator - Laura Călin
Laura - este inițiator de proiecte creative și de wellbeing - poate ai auzit de V for Vintage sau de Yoga City - Creative Communicator, PR and Strategist. 
Yoga teacher (practică yoga de 15 ani și predă de cinci ani) cu formare la Sivananda Yoga Vedanta Center. A urmat alte cursuri de Hatha Yoga, Meditație și Pranayama la Isha Yoga Center în India.
Consultant Ayurvedic.
Inner Coach Feminin cu suport pe exprimarea feminității și găsirea echilibrului interior între Yin și Yang.
Autor publicat "Puterea Feminității. Arta Seducției".
"Îmi doresc să aduc femeile împreună, să le ofer suport și susținere, să explorăm împreună, să înflorim și să ne prindem flori în păr. O călătorie cu tălpile goale și ochii larg deschiși, un trib, o comunitate, un univers în care noi ne desenăm viitorul."
bottom of page